Office sjablonen beheren op SharePoint

We gebruiken al sinds jaren de handige Word add-in van KeyScript voor het maken van documenten. Binnenkort gaan we over naar het werken met SharePoint en dus naar de cloud. Hebben jullie een dergelijke add-in ook voor SharePoint?

We maakten een Word Add-in die dezelfde functionaliteit biedt als onze eerdere, niet cloud-gebaseerde oplossing: een dropdown menu voor keuze van het document, een knop voor onderhoud van de persoonlijke gegevens en knoppen die alleen worden getoond tijdens het bewerken van een bepaalde documentsoort.

Sjablonen, bouwsteendocumenten, maar ook de bestanden die de functionaliteit bieden kunnen nu echter op SharePoint geplaatst worden.

In onderstaande video laten we zien, hoe we een Word Add-in aan SharePoint kunnen koppelen waarbij we de geadresseerde(n) voor een brief selecteren uit contacten in een SharePoint list.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Tim is onze SharePoint specialist. Hij denkt graag met je mee:
06 55 18 29 17


tim@keyscript.nl

Ook interessant Gerelateerde projecten

PowerPoint • Huisstijl Opmaakprofielen in PowerPoint

Een vaak gehoorde wens: de tekstopmaak van PowerPoint gelijk trekken met de opmaakprofielen in Word documenten. Of minstens: gemakkelijk een opmaak kunnen kiezen in PowerPoint.

Maar dat is niet zo eenvoudig, PowerPoint gaat heel anders om met tekstopmaak dan Word. We maakten een add-in op maat.

Bekijk deze case study

Huisstijl • Word • PowerPoint • Excel Extra kleuren aan het kleurenpalet toevoegen

Office werkt met kleurenthema’s waarbij 6 accentkleuren gedefinieerd kunnen worden. Maar soms is dat niet genoeg en moet het kleurenpalet uitgebreid worden.

Bekijk deze case study