De mensen achter KeyScript Tim Dol en Ingeborg de Lange

Samen vormen wij sinds 2005 jaar KeyScript. Heel bewust houden we het op een samenwerkingsverband en streven we niet naar het groeien in de zin van medewerkers hebben. We houden het liever bij groei in kennis, in uitdagingen en in een groeiende groep tevreden klanten.

We hebben elkaar gevonden in het werkveld huisstijlautomatisering waar we beiden werkzaam waren, maar hebben de afgelopen jaren wel ieder een eigen expertise ontwikkeld, waardoor we elkaar goed aanvullen. Hieronder stellen we ons individueel voor.

Ik ben Tim Dol. Ik loop al heel wat jaren mee binnen de ICT. In het verleden ben ik twee keer in een leidinggevende rol gerold (afdelingshoofd van een ontwikkelteam en projectleider op een DMS-implementatie van 1,5 jaar), maar ik hou veel meer van het ontwikkelwerk. Vanuit de basis van huisstijlautomatisering heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van programma’s die Office documenten en PDF bestanden/formulieren maken, lezen of bewerken.

Het leuke van KeyScript vind ik dan ook, dat ik bezig kan zijn met de dingen die mij voldoening geven en tegelijkertijd veel waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers.

Vooral als het onmogelijk klinkt, zoek ik graag naar een creatieve oplossing om het doel te bereiken.

Ik ben niet voor een gat te vangen, en gebruik afhankelijk van de vraag en de omgeving diverse talen en tools om tot een oplossing te komen.

Ook ik, Ingeborg de Lange, heb er al heel wat jaren ICT-ervaring op zitten. Gestart als docent bij een opleidingsinstituut waar ik ook cursusmateriaal schreef, ben ik later als zelfstandige verder gegaan en heb me gespecialiseerd in het werken met de Office pakketten. Ik ontwikkel add-ins die het werken met de organisatie-specifieke documenten nog gemakkelijker maken voor de gebruiker. Ik vind het een uitdaging om iedere keer weer de uithoeken van de mogelijkheden van Word, PowerPoint en Excel op te zoeken en oplossingen voor klanten te maken die recht doen aan de huisstijl. Ook als het een complex ontwerp is.

Deze basis heeft geleid tot een werkveld waartoe ook PDF-formulieren, documenten digitaal toegankelijk maken en video-handleidingen behoren.

KeyScript

Al sinds 2005 bedenkt KeyScript met veel plezier oplossingen voor grote en kleinere organisaties met vragen over het bewerken van documenten. Deze vragen zijn heel uiteenlopend. Dat maakt het nou juist zo leuk.

Oplossingen op maat

Elke organisatie wil efficiënter werken. Wij helpen daar graag bij. Door te automatiseren, te organiseren, te visualiseren of te transformeren krijgt u de waardevolle informatie, nieuwe inzichten én tijdswinst.
Wij kennen de Office applicaties, Office Open XML (OOXML), .NET, e-mail, PDF en xml door en door. En kunnen hierdoor altijd een creatieve oplossing op maat ontwikkelen.

Wij denken altijd mee

Wij bekijken kritisch de vraag achter de vraag. Hoe groot of klein deze ook is.
En door slimme inzet van tools en technieken komen we vaak tot oplossingen die voor onmogelijk werden gehouden.