KeySlides — eenvoudig presentaties maken met standaard dia's en pictogrammen

Standaard dia’s en pictogrammen centraal beheren, maar ook offline gebruiken in PowerPoint? Daar hebben wij een oplossing voor!

Als jouw bedrijf standaard dia's heeft, die in veel presentaties gebruikt worden, wil je dat je deze eenvoudig centraal kunt beheren. Je wilt het de gebruikers natuurlijk ook super eenvoudig maken om de standaard dia's te gebruiken in hun presentaties, of ze nu online of offline zijn. KeySlides zorgt hiervoor!

Zodra gebruikers online zijn, wil je zorgen dat ze toegang hebben tot de laatste versie.

Met KeySlides plaats je de inhoud op een server of SharePoint en wordt deze lokaal geüpdatet als je PowerPoint start en online bent. De gebruiker krijgt wel een keuze, sta je op het punt een presentatie te gaan geven, dan kun je de update later uitvoeren.

Wil je een nieuwe dia invoegen, maar een duidelijker voorbeeld van de indeling krijgen dan PowerPoint standaard laat zien? Ook dat verzorgt KeySlides voor je.

En heb je een standaard set pictogrammen? Dan wil je dat die gebruikt worden in plaats van dat iedereen zelf pictogrammen bij elkaar scharrelt.

Voor zowel dia's als pictogrammen geldt dat je kunt zoeken om snel het gewenste item te vinden. In onderstaande video laten we kort zien, hoe KeySlides werkt.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Aan de hand van een live demo wisselen we graag verder van gedachten. Neem hiervoor contact op met Tim via 06 55 18 29 17 of de Teams knop hieronder


tim@keyscript.nl

Ook interessant Gerelateerde projecten

Huisstijl • Word Huisstijl gemeente Den Haag

Een gemeente heeft veel verschillende diensten en afdelingen, medewerkers, locaties en soorten documenten. Denk hierbij alleen al aan alle interne en externe documenten. Ook verandert de organisatie elke 4 jaar door de gemeenteraadsverkiezingen. Een hele uitdaging om op een eenvoudige manier bij elk document de huisstijl met de juiste kenmerken te gebruiken.

Bekijk deze case study

Excel • PDF Snelle maandelijkse rapportages van Excel formulier naar Pdf

Deze mail kregen we van een relatie:
Ik wil data uit verschillende Excel bestanden halen, waarmee grafieken gegenereerd moeten worden die komen in een standaard PowerPoint template. Ik zie in het Excel menu knopjes voor me, waarmee onze administratie dit maandelijks kan uitvoeren.

Bekijk deze case study