Huisstijldocumenten maken in Office online, op Mac en iPad

Wat als gebruikers geen Windows desktop Word applicatie hebben, maar wel complexe documenten moeten maken?

Ook als gebruikers (niet allemaal) beschikken over Word for Windows bieden we een oplossing met een web app. Hierin hebben gebruikers eenzelfde ervaring als bij onze desktop oplossingen, door onder andere invulvensters en keuzevelden. Door te integreren met SharePoint of Office.com worden documenten op de juiste plaats opgeslagen.

Ook in de webapp worden mogelijkheden geboden als keuze uit meerdere talen, een voettekst met gegevens van een specifieke bedrijfsvestiging en/of bezoekadres. Het zoeken van een geadresseerde uit een relatiesysteem, het vullen van persoonlijke gegevens is ook mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden aan de organisatie van de opdrachtgever aangepast.

In onderstaande video laten we zien, hoe we vanuit een SharePoint documentbibliotheek een document maken, in die bibliotheek opslaan en direct bewerken in Word online.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Tim is onze SharePoint specialist. Hij denkt graag met je mee:
06 55 18 29 17


tim@keyscript.nl

Ook interessant Gerelateerde projecten

Huisstijl • Word Huisstijl gemeente Den Haag

Een gemeente heeft veel verschillende diensten en afdelingen, medewerkers, locaties en soorten documenten. Denk hierbij alleen al aan alle interne en externe documenten. Ook verandert de organisatie elke 4 jaar door de gemeenteraadsverkiezingen. Een hele uitdaging om op een eenvoudige manier bij elk document de huisstijl met de juiste kenmerken te gebruiken.

Bekijk deze case study

Excel • PDF Snelle maandelijkse rapportages van Excel formulier naar Pdf

Deze mail kregen we van een relatie:
Ik wil data uit verschillende Excel bestanden halen, waarmee grafieken gegenereerd moeten worden die komen in een standaard PowerPoint template. Ik zie in het Excel menu knopjes voor me, waarmee onze administratie dit maandelijks kan uitvoeren.

Bekijk deze case study