Extra kleuren aan het kleurenpalet toevoegen

Office werkt met kleurenthema’s waarbij 6 accentkleuren gedefinieerd kunnen worden. Maar soms is dat niet genoeg en moet het kleurenpalet uitgebreid worden.

De vraag

We willen al de kleuren die in onze huisstijl zijn opgenomen beschikbaar hebben in PowerPoint, maar we willen alleen een sjabloon, geen add-in.

Onze oplossing

Wij hebben een categorie Custom Colors toegevoegd aan het kleurenpalet. Bij het aanwijzen van een kleur wordt de beschrijving van de kleur getoond. Eenvoudig in gebruik, speciale installatie van andere elementen dan het sjabloon is niet nodig.

We kunnen dit ook in Word en Excel, met zoveel kleuren als nodig.

Ook interessant Gerelateerde projecten

Excel • Data visualiseren • Word Werkorder rapportage, zoek de verschillen

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de rapportages over honderden projecten. Een van de KPI’s waarop gerapporteerd wordt betreft wijziging in planningsgegevens van ‘werkorderregels’. Van een aantal velden moeten alle wijzigingen inzichtelijk gemaakt worden, daarnaast moet gerapporteerd worden op het totaal aantal werkorderregels per status. Er moeten daarom ‘weekstanden’ vergeleken worden, maar daar voorziet het planningssysteem niet in.

Bekijk deze case study

PowerPoint • Huisstijl Beveiligen presentatie

Elementen in een ontwerp zodanig vastzetten dat ze niet gewijzigd kunnen worden?

Vaak gehoord: je kunt altijd de slidemasters aanpassen, daarmee is het voor handige gebruikers toch mogelijk om iets te wijzigen.

Het kan beter!

Bekijk deze case study