Candidate profiles

Onze opdrachtgever, de HR afdeling van een multinational, heeft een ‘top 500’, waarin bij benoemingen voor belangrijke functies intern gezocht wordt naar kandidaten, voordat deze extern vacant wordt gesteld. Van de geschikte kandidaten wordt door de HR afdeling een ‘candidate profile’ aan de RvB voorgelegd.

Deze candidate profiles worden met kopiëren en plakken samengesteld, waarbij in de haast nog weleens iets misgaat.

De vraag

Wij hebben drie Excel bestanden met basisgegevens, beoordelingsgegevens en pasfoto’s van onze top 500 medewerkers. Kunnen jullie een tool ontwikkelen, waarmee we automatisch een gestandaardiseerd candidate profile voor elk van deze personen kunnen genereren?

Onze oplossing

We ontwikkelden een tool, waarin de drie Excel bestanden worden ingelezen. Elk van de bestanden bevat het medewerkernummer, waardoor we de gegevens kunnen koppelen. Pasfoto’s zijn niet van alle medewerkers beschikbaar, en bovendien moet in het basisbestand gecontroleerd worden, of de medewerker toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de pasfoto. In de tool kunnen specifieke medewerkers geselecteerd worden, medewerkers uit een specifieke categorie of alle medewerkers. Met een druk op de knop wordt voor elk van de geselecteerde medewerkers een Word document in huisstijl gemaakt, dat als PDF wordt opgeslagen.

Ook interessant Gerelateerde projecten

Word Formulier met toelichting in Word

Formulieren in Word. Er is meer mogelijk dan de standaard invulvelden.

Bekijk een voorbeeld van een oplossing voor een Word formulier waarin veel toelichting nodig is waarvoor wij een oplossing op maat bedachten.

Wil je een PDF formulier laten maken? Dat kunnen we ook.

Bekijk deze case study

PowerPoint • Huisstijl Beveiligen presentatie

Elementen in een ontwerp zodanig vastzetten dat ze niet gewijzigd kunnen worden?

Vaak gehoord: je kunt altijd de slidemasters aanpassen, daarmee is het voor handige gebruikers toch mogelijk om iets te wijzigen.

Het kan beter!

Bekijk deze case study