Onze huisstijlprojecten zijn divers: we ontwikkelen oplossingen in Word, PowerPoint en Excel. Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden per pakket, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. We realiseren oplossingen waarvan menig gebruiker denkt “dat kan niet in het Office-pakket”.

We ontwikkelen sjablonen voor zowel grote organisaties met vestigingen in verschillende landen en documenten in verschillende talen als voor de kleine onderneming die een eenvoudig te gebruiken sjabloon zoekt.

Word

Het gebruik van sjablonen is het meest bekend in Word: van eenvoudig briefsjabloon met een basisopmaak tot complexe rapportsjablonen voor bijvoorbeeld een jaarverslag. We definiëren uiteraard de basis lay-out, de opmaakprofielen en het kleurenschema. Daarnaast kunnen we onder andere ook:

PowerPoint

In PowerPoint behoren naast de vanzelfsprekende elementen als het definiëren van lettertype en kleurenschema de volgende onderdelen tot de mogelijkheden van een sjabloon:

Naast sjablonen ontwikkelen we ook Add-ins die de gebruiker ondersteunen in het kiezen van de opmaak, het selecteren van een lay-out, het selecteren van afbeeldingen uit een beeldbank etc.

Excel

De meest gevraagde optie in Excel is het ondersteunen van grafieken in huisstijl. Hiervoor kunnen we een Add-in leveren die de Excel-grafieken opmaakt zoals die binnen uw organisatie gedefinieerd zijn.

Daarnaast kunnen we ook een standaard werkboek maken waarin, net als voor Word en PowerPoint, het kleurenthema en het lettertype is vastgesteld.

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring