Waarom ‘Data en documenten’?

Onze projecten laten zich lastig onder een noemer vangen. We richten ons niet op een specifiek vakgebied, hoewel HR een werkveld is waar we veel actief zijn.

Wat onze projecten bijna allemaal gemeen hebben, is dat ze ‘iets met data en documenten doen’. Documenten kunnen betrekking hebben op de verschillende Office-pakketten, maar ook pdf, xml en barcodes rekenen we daartoe.

We hebben een goed gevulde toolkit, zodat we afhankelijk van de omgeving en specifieke eisen verschillende tools kunnen inzetten. Om een idee te geven:

En om deze kern heen hebben we uiteraard nog een flinke verzameling tools, zoals:

Door te investeren in kennis van deze tools kunnen wij als klein bedrijf een aantal multinationals tot onze vaste opdrachtgevers rekenen.

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring