SETU HR-XML transformatie

Onze opdrachtgever levert via twee bedrijven een groot aantal uitzendkrachten aan een van hun opdrachtgevers, die hiervoor selfbilling facturen verstuurt. De specificatie wordt geleverd in de vorm van SETU HR-XML bestanden. Als deze bestanden worden ingelezen in de financiële administratie zijn de gegevens echter niet te koppelen aan de eigen administratie.

Het uitzoeken van verschillen tussen de eigen administratie en de selfbilling factuur is hierdoor een arbeidsintensieve taak.

De vraag

Wij ontvangen van onze klant SETU HR-XML bestanden, met daarin de gegevens van een groot aantal uitzendkrachten in één bestand. De projectcode zit in dit bestand buiten de gegevens van een individuele ‘timecard’, het niveau waarop de gegevens worden ingelezen. Bovendien is er veel uitval, doordat bepaalde gegevens wel aangeleverd worden, maar niet verwerkt moeten worden.

Kan KeyScript helpen de bestanden op te filteren, splitsen en de indeling te wijzigen, zodat ons systeem bruikbare gegevens binnenkrijgt?

Onze oplossing

Wij ontwikkelden een tool met een eenvoudige user interface.

Per week worden maximaal acht HR-XML bestanden met specificaties gedownload. De tool biedt de volgende functionaliteit:

 

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring