Opmaakprofielen in PowerPoint

Een vaak gehoorde wens: de tekstopmaak van PowerPoint gelijk trekken met de opmaakprofielen in Word documenten. Of minstens: gemakkelijk een opmaak kunnen kiezen in PowerPoint.

Maar dat is niet zo eenvoudig, PowerPoint gaat heel anders om met tekstopmaak dan Word. We maakten een add-in op maat.

De vraag

Kunnen jullie een oplossing maken die het eenvoudig maakt om een opmaakprofiel te selecteren. Een aanvullende vraag is of het mogelijk is om de beschikbare opties afhankelijk te maken van het type dia dat actief is.

Onze oplossing

We ontwikkelden een sjabloon en een add-in met een tab op het lint met knoppen die specifieke functionaliteit voor de klant toevoegt. Hierin is een groep Text formatting opgenomen die opmaakprofielen toont afhankelijk van de actieve dia .

In het voorbeeld hieronder ziet u een voorbeeld: afhankelijk van de actieve dia-indeling worden meer of minder knoppen voor tekstopmaak getoond.

 

 

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiƫnter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiƫnte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring