Extra kleuren aan het kleurenpalet toevoegen

Office werkt met kleurenthema’s waarbij 6 accentkleuren gedefinieerd kunnen worden. Maar soms is dat niet genoeg en moet het kleurenpalet uitgebreid worden.

De vraag

We willen al de kleuren die in onze huisstijl zijn opgenomen beschikbaar hebben in PowerPoint, maar we willen alleen een sjabloon, geen add-in.

Onze oplossing

Wij hebben een categorie Custom Colors toegevoegd aan het kleurenpalet. Bij het aanwijzen van een kleur wordt de beschrijving van de kleur getoond. Eenvoudig in gebruik, speciale installatie van andere elementen dan het sjabloon is niet nodig.

We kunnen dit ook in Word en Excel, met zoveel kleuren als nodig.

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiƫnter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiƫnte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring