Dashboards

U bent niet op zoek naar een corporate dashboard omgeving, maar heeft behoefte aan een of enkele dashboards? Dan kan KeyScript helpen.

De vraag

Dashboards vergen vaak een flink implementatieproject met bijbehorende infrastructuur. Daar hebben wij de menskracht niet voor. Maar hebt u binnen de afdeling of binnen een project behoefte aan een of enkele dashboards? Dan is KeyScript wellicht wel de partij die u kan helpen.

Onze oplossing

Door de vaak gevoelige gegevens is het moeilijk een concreet voorbeeld te laten zien. Hieronder staat een voorbeeld met deels onleesbaar gemaakte en deels gefingeerde gegevens. In dit dashboard kan tijdens een reorganisatie bekeken worden, of de beoogde verschuiving in aantallen functies per functiegroep gerealiseerd worden.

 

Wij maken gebruik van ‘DevExpress Dashboard for .NET’. Op de website van de leverancier staan diverse voorbeelden van de mogelijkheden.

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring