Bonus- en salarisbrieven

Onze opdrachtgever laat ieder jaar door de manager een brief overhandigen aan de ‘boven-CAO’ers’, waarin de medewerker wordt geïnformeerd over het (al dan niet gewijzigde) salaris en de eventuele bonus. Niet iedereen krijgt salarisverhoging en niet iedereen krijgt een bonus. Een enkeling krijgt juist meerdere bonussen.

De vraag

Wij willen onze ‘boven-CAO’ers’ op een persoonlijke manier informeren over hun nieuwe salaris en eventuele bonus. De brieven moeten door de eigen manager overhandigd worden. Daarnaast moet iedere HR directeur alle brieven ontvangen, waarin hij/zij als contactpersoon staat vermeld en moeten alle individuele brieven in het digitale personeelsdossier opgenomen worden.
Niet iedereen heeft dezelfde arbeidsvoorwaarden en de brief moet ondertekend worden door het RvB-lid dat verantwoordelijk is voor het bedrijfsonderdeel waar de medewerker werkzaam is.

Onze oplossing

We hebben een tool ontwikkeld, waarin diverse Excel bestanden worden ingelezen. De gegevens worden gekoppeld op basis van het medewerkernummer. Een aantal business rules bepaalt de inhoud van de brief en de ondertekenaar. De brieven worden per medewerker als Word document en als pdf opgeslagen, ingedeeld in folders per HR directeur en daarbinnen per manager. Onze tool maakt per manager en per HR directeur een zip met de pdfs.

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring