Beveiligen presentatie

Elementen in een ontwerp zodanig vastzetten dat ze niet gewijzigd kunnen worden?

Vaak gehoord: je kunt altijd de slidemasters aanpassen, daarmee is het voor handige gebruikers toch mogelijk om iets te wijzigen.

Het kan beter!

De vraag

We willen een corporate presentatie voor alle medewerkers beschikbaar maken. Sommige dia’s moeten te bewerken zijn, sommige dia’s helemaal niet. Voor weer andere dia’s mag er wel wat gewijzigd worden, maar moet de beeldverhouding blijven staan.

Onze oplossing

We zorgen op een dieper niveau voor de beveiliging van elementen op de (master)slides. We zorgen dat elementen niet te selecteren zijn of wel te selecteren zijn, maar dat de verhouding goed moet blijven staan. Of dat alleen de tekst gewijzigd kan worden. Vele mogelijkheden om te zorgen dat uw presentaties er goed en altijd hetzelfde uit blijven zien.

Materie die zich niet in een screenshot laat vangen, we laten u graag in een demonstratie de mogelijkheden zien!

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiƫnter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiƫnte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring