Candidate profiles

Onze opdrachtgever, de HR afdeling van een multinational, heeft een ‘top 500’, waarin bij benoemingen voor belangrijke functies intern gezocht wordt naar kandidaten, voordat deze extern vacant wordt gesteld. Van de geschikte kandidaten wordt door de HR afdeling een ‘candidate profile’ aan de RvB voorgelegd.

Deze candidate profiles worden met kopiëren en plakken samengesteld, waarbij in de haast nog weleens iets misgaat.

De vraag

Wij hebben drie Excel bestanden met basisgegevens, beoordelingsgegevens en pasfoto’s van onze top 500 medewerkers. Kunnen jullie een tool ontwikkelen, waarmee we automatisch een gestandaardiseerd candidate profile voor elk van deze personen kunnen genereren?

Onze oplossing

We ontwikkelden een tool, waarin de drie Excel bestanden worden ingelezen. Elk van de bestanden bevat het medewerkernummer, waardoor we de gegevens kunnen koppelen. Pasfoto’s zijn niet van alle medewerkers beschikbaar, en bovendien moet in het basisbestand gecontroleerd worden, of de medewerker toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de pasfoto. In de tool kunnen specifieke medewerkers geselecteerd worden, medewerkers uit een specifieke categorie of alle medewerkers. Met een druk op de knop wordt voor elk van de geselecteerde medewerkers een Word document in huisstijl gemaakt, dat als pdf wordt opgeslagen.

← Terug naar overzicht

We komen graag met u in contact

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Heeft u een project waar u hulp bij zoekt? Bel of mail ons.

In onze privacy verklaring staat hoe wij met uw gegevens omgaan.

KeyScript kan uw organisatie helpen efficiënter te werken, zodat u verder kunt excelleren in uw core business. Door onze brede ervaring doorgronden wij snel het probleem en bedenken altijd een passende, efficiënte oplossing.
KeyScript ontwikkelt tools en functionaliteiten die uw informatie en uitingen stroomlijnen. Of het nu complexe data vraagstukken zijn of wensen binnen het Office-pakket, wij leveren altijd een oplossing op maat.

Ontwerp Studio Broodnodig

Privacy verklaring